Premierul Marcel CIOLACU ne-a chemat azi de urgență la guvern, pentru negocieri!

Am primit azi, în sfârșit, invitația la negociere din partea guvernului, conform art. 155 (4) din legea dialogului social, având în vedere notificarea declanșării grevei generale.

La negocieri, din partea guvernului vor participa primul ministru și ministrul finanțelor.

De asemenea, a fost invitat Guvernatorul Băncii Naționale, pentru a se asigura că nu se prăbușește moneda națională dacă ni se dezgheață salariile uitate în 2021 la primăriile din comune, ceea ce cântărea în ianuarie un impact de 0,047% din cheltuielile statului pe acest an.

Acum impactul e și mai mic, deoarece suntem deja pe 1 aprilie, iar cifrele mici de după virgulă creează întotdeauna mari probleme la calcule.

Prin aplicația Zboom, va fi prezentă și reputata specialistă Netty SANDU (prin satelit) pentru ca guvernul să aibă o confirmare dintr-o terță sursă, preferabil independentă, cum că va fi bine și la vară cald.

PS: E trecut deja de prânz, doamna Netty a finalizat prognoza financiară pe termen mediu și scurt, ne-a comunicat-o deja pe Zboom, leul domnului Isărescu scapă cu viață, astfel încât ziua de 1 aprilie trece amuzată pe lângă noi.
Nu vă mai ținem în curent, cum am promis.
A fost doar o farsă nevinovată, asortată cu pretextele amuzante prin care guvernul ne ține treji…